Skip to content

Kiss FM (București)


Radio Zu
Kiss FM (București)
Radio Europa FM (București)
Pro FM
Magic FM
Rock FM (București)
Virgin Radio (București)
Dance FM
Radio Prahova
Radio Romania Antena Satelor
Radio România Actualități (București)
One FM
FM Radio Manele
Radio România Cultural (București)
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Radio Super FM (Brasov)
Smart Radio (București)
Radio Ciresarii
City Radio
Radio Intens (București)

Kiss FM în București

Kiss FM este postul de radio numărul unu în România, oferind acoperire națională încă de la lansarea sa în 2003. Situat în București, Kiss FM difuzează cele mai recente hituri din top 40, cele mai tari tendințe muzicale și cele mai inedite emisiuni radio. Cu peste două milioane de ascultători care îl ascultă zilnic, postul își propune să îi distreze și să îi inspire pe iubitorii de muzică.

Show-ul Top 40 de la Kiss FM, prezentat de talentata DJ Andreea Berghea, este difuzat în fiecare sâmbătă, între orele 10:00 și 13:00, și prezintă cele mai noi hituri românești, dar și internaționale. De asemenea, puteți găsi interviuri cu vedete muzicale și invitați speciali din lumea divertismentului. În plus, puteți fi la curent cu știrile, articolele de opinie și rubricile speciale, cum ar fi serialul „Live la Palat”.

Primarii radioului de la Kiss FM se străduiesc să aducă publicului o selecție muzicală atent realizată și interviuri cu invitați diverși. Cunoscut mai ales pentru devotamentul său față de muzică, de la pop la rock și tot ce se află între ele, nu este de mirare că postul a devenit un punct de referință pentru fanii muzicii românești. De fapt, postul are un palmares îndelungat de premiere a unora dintre cele mai mari hituri ale ultimului deceniu.

Site-ul Kiss FM oferă mai mult decât muzică – oferă imagini exclusive de la evenimente live, precum și știri și informații din lumea divertismentului. Postul oferă, de asemenea, propria aplicație mobilă, care le permite utilizatorilor să difuzeze muzică în streaming, să descopere melodii noi și să rămână în pas cu cele mai recente tendințe muzicale.

Kiss FM a devenit un jucător important pe scena muzicală din România și nu numai. Este stația de referință pentru cele mai recente știri muzicale, interviuri exclusive cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete din țară și conținut interesant care îi transportă pe ascultători în capitalele muzicale ale lumii. Nu este de mirare că Kiss FM este alegerea numărul unu pentru fanii muzicii din întreaga Românie.

Istoria Kiss FM

Kiss FM a fost înființat pe 5 noiembrie 2003, după ce postul a înlocuit Radio Contact pe frecvența 96.1 FM din București. Acesta a câștigat rapid atenția iubitorilor de muzică din România după ce a început să difuzeze populara emisiune Top 40, prezentată de DJ Andreea Berghea.

Postul a continuat să creeze numeroase inițiative muzicale, cum ar fi „Live la Palat”, o serie cu cele mai bune concerte de muzică live prezentate la Sala Palatului din București. De asemenea, a atras unele dintre cele mai mari nume din muzica românească, precum Smiley, Andra, Mira, Uzzi și David Guetta, dar și vedete globale precum Chris Brown și Maluma.

Kiss FM a fost, de asemenea, pionierul emisiunilor radiofonice de sărbători, care au transformat undele radio în timpul sărbătorilor, făcându-le mai festive și mai festive.

În ciuda ascensiunii platformelor digitale și de streaming, Kiss FM rămâne unul dintre cele mai importante posturi de radio din România, datorită capacității sale de a le oferi ascultătorilor săi cea mai bună muzică, interviuri și știri disponibile.

În plus față de emisiunile sale terestre, Kiss FM își difuzează, de asemenea, conținutul online, permițând publicului său să se conecteze oriunde și oricând dorește.

Locațiile Kiss FM

Kiss FM emite din București, cu alte 46 de stații locale care se găsesc în marile orașe din România. Postul poate fi ascultat și pe următoarele frecvențe:

Aplicațiile și site-ul Kiss FM

Site-ul Kiss FM oferă ascultătorilor conținut exclusiv, imagini live de la evenimente și știri din lumea divertismentului. Fanii postului pot descărca, de asemenea, aplicația Kiss FM, care le permite utilizatorilor să difuzeze muzică, să descopere melodii noi și să rămână la curent cu cele mai recente tendințe muzicale.

Aplicația facilitează, de asemenea, conectarea cu postul de radio și aderarea la comunitatea animată Kiss. Este o modalitate foarte bună de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea Kiss, oferind în același timp utilizatorilor controlul asupra muzicii pe care o iubesc.

Concluzie

Și-a făcut un nume ca fiind postul de bază pentru fanii muzicii din România și nu numai. Cu cea mai recentă muzică, știri și interviuri din lumea divertismentului, nu este de mirare că este alegerea numărul unu pentru iubitorii de muzică din întreaga țară.

Dacă vă acordați pentru emisiunea Top 40 sau pentru unul dintre evenimentele speciale, promite să vă țină distrați și informați cu cea mai bună muzică și divertisment.

My Radio We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications